Miben fogunk tudni neked segíteni?

Lakásvásárlás

Hitelkiváltás

Építkezés

[

CSOK

Bankfüggetlen közvetítőként segítünk kiválasztani a legkedvezőbb hitelt

A termékeket tukmálós tanácsadók kora lejárt.

Hitelstratégia nélkül (annuitásos hitel) az elején több kamatot és kevesebb tőketartozást fizetünk meg.

A tőkerész és a kamatrész aránya félidőnél fordul meg és kezdünk több tőkerészt visszafizetni, mint kamatot

Mi történt a gyakorlatban, amikor a minta stratégiát használtuk?

"

Kötöttünk lakástakarékot

A keret 100 000 forint / hó volt, ezért a törlesztésen felül megmaradó összeget mind lakástakarékba helyeztük el a 30%-os állami támogatásért cserébe. 

"

4 évente előtörlesztettünk

Minden negyedik évben a lakástakarékből összegyűlt összeget előtörlesztés jogcímen befizettük a hitelbe, ami által 4 évente drasztikusan csökken a tőketartozásunk.

"

Visszaforgattuk a pénzt

Minden lakástakarék előtörlesztéssel drasztikusan csökkent a havi törlesztésünk. A különbözetből viszont indítottunk tovább LTP-t, hogy maximalizáljuk a támogatást.

"

Sokat spóroltunk

Az egész konstrukció alapja az volt, hogy a keretünk több volt, mint 65 000 forint és éppen ezért lehetőségünk volt elindulni több LTP-vel. Ennek eredménye, hogy az utolsó 4 évben rendkívül alacsony volt a törlesztés.

Összes visszafizetés

Spórolás az annuitásos hitelhez képest

Megkapott vissza nem térítendő állami támogatás

%

Alacsonyabb törlesztés az utolsó 4 évben

Évvel rövidebb futamidő a tervezettnél

Hogyan lehetett volna mégolcsóbb a hitel?

Megmutassam neked, hogyan kaphatnál volna az államtól további 576 000 forintot, ami nem LTP?

Mikor nem szabad hitelt felvenned?

Nagyon fontos, hogy a hitelfelvétel előtt körültekintően járjunk el és nézzük meg a lehetőségeinket!

A havi jödevedelmed több, mint 40%-át foglalná le a törlesztés

Nincsen egyáltalán megtakarításod és már az illeték is megterhelő

Pusztán a rendszeres jövedelmed nem elég

Hitelből szeretnél hitelt fedezni és kikerülni az adósságspirálból

Bízol a szerencsében, hogy jó befektetés lesz

Luxustárgyat akarsz venni hitelből, amire semmi szükséged

Olvasd el a legjobb cikkeinket a hitel / bank / CSOK témakörről

Nem titkolunk el előled semmit!

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel jellemzői

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel jellemzői

Az MNB 2017-ben bevezette a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel intézményét, amire a bankok saját hiteltermékeikkel pályázhattak, amennyiben megfelelnek az előírt kritériumoknak. Az MNB célja egyértelműen az ügyfélérdekek érvényesítése és a túlzott eladósodás elleni...

bővebben

Miért van szükséged ránk?

Bankfüggetlenek vagyunkk, tehát a piac majdnem összes nagy szereplőjével partneri kapcsolatban állunk. Ez azt jelenti, hogy valóban azt a bankot javasoljuk, ahol a legjobb megoldást kaphatod. Ráadásul a saját kapcsolati tőkénket is ígénybe veheted, így kifejezetten ahhoz a banki ügyintézőhöz viszünk, aki az adott terület specialistája.

Közel évtizedes tapasztalatunkkal a hátunk mögött olyan piaci információkkal rendelkezünk, amiket nem biztos, hogy meg tudsz szerezni magadtól. Itt ne arra gondolj, hogy két számot össze tudsz e hasonlítani. Itt a kérdés az, hogy tulajdonképpen a végtelen mennyiségű ajánlat közül melyik két számot kell összehasonlítanod? Mi ebben segítünk!
Bizonyára neked is be van tárazva két hét szabadság az adott évben elintézendő banki-pénzintézeti túrákhoz. Mit szólnál ahhoz, ha munkaidőn kívül, minimális adminisztrációval tudnál bárhol és bármit elintézni? Mi ezt az igen komoly terhet vesszük le a válladról! Hisszük, hogy számodra is kényelmesebb egy kávé mellett, várakozás nélkül átbeszélni mindent, mint legalább 1 órát várni a bankban, hogy történjen valami!
A legnagyobb probléma, hogy a legtöbb embernek nincsen olyan szakember telefonszáma elmentve, akihez bármilyen kérdés esetén fordulhat és akivel bármit el tud intézni. Ha szükség lenne egy nyugdíjprogramra, akkor el kell kezdeni vadászni valakit és csak imádkozni lehet, hogy az a valaki ne akarjon semmit ránk sózni! Mit szólsz hozzánk, akiket mindig elérhetsz, nem tukmálunk és személyre szabjuk az ajánlataidat?
Évtizedes szakmai múltra tekintünk vissza, ami idő alatt megéltünk már több válságot. Pontosan látjuk, hogy az ügyfelek milyen hibákat szoktak elkövetni, amikor belelkesülnek egy hitel vagy egy megtakarítás kapcsán. Hisszük, hogy nem minden arany fénylik és éppen ezért nem csak a jó dolgokról, hanem a kényelmetlen kérdésekről is beszélünk.

Hogyan tovább?

l

Kitöltés

Az oldal alján megtalálható tematikus űrlapot kell először kitölteni, hogy pontosan tisztázni tudjuk az elképzeléseidet és lehetőségeidet.

Találkozunk

Miután megkaptuk a jelentkezésedet, feldolgozzuk az információt és jelentkezünk. Személyes találkozón átbeszélünk minden részletet.

Személyre szabott koncepció

Elkészítjük számodra a saját koncepciódat, amit aztán bemutatunk. Ha tetszik, amit látsz, akkor lehetőséged van megkötni velünk a szerződést.

Legyen neked is személyes hitelügyintéződ, aki segít a hitelt intézni

A piac legjobb ajánlatai közül szeretnél válogatni egy igazi szakember segítségével, akiben megbízhatsz hosszútávon?

Kapcsolatfelvétel hitellel kapcsolatban

Facebook