Privát egészségügy

Válaszd a magánkórházi ellátást
Bizonytalanság helyett kiszámíthatóság
Az elmúlt években át kellett értékelnünk az egészségüggyel való kapcsolatunkat. Az állami rendszer teljesen le van amortizálva, ami miatt egyáltalán nem biztos, hogy azonnal tudnak minket fogadni. Egyáltalán nem biztos, hogy azonnal kapunk vizsgálati időpontot. Egyáltalán nem biztos semmi. A megfelelő egészségbiztosítás által garanciát kapunk arra, hogy biztosan lesz helyünk vizsgálatra, gyógykezelésre, gyógyulásra. Továbbá a biztosítás által jogosultakká válunk az úgynevezett privát egészségügyi szolgáltatások igénybe vételére, aminek köszönhetően prémium körülmények között azonnal a gyógyulás útjára léphetünk. Ráadásul 1-2 évente részt vehetünk szűrővizsgálatokon, ami az egészségügyi prevenció legfontosabb lépése!
Hosszú várólista helyett gyors hozzáférés

Diagnosztikus szívkatéterezésre várakozók száma Magyarországon

42 nap (2060 várakozó) (OEP 2017.11.14-ei adat)

Nyitott szívműtétre várakozók száma Magyarországon

208 nap (987 várakozó) (OEP 2017.11.14-ei adat)
Az egészségbiztosításoknak köszönhetően a gyógyulási folyamat gyorsabbá, könnyebbé, teljesebbé és olcsóbbá válik, mivel a szerződésben foglalt rendszeres szűrésekkel a betegségek időben felismerhetőek, míg a szolgáltatásszervezésnek köszönhetően nincsen várólista.
Elavult épületek helyett prémium környezet
A magyar lakosság egészségi állapota évtizedek óta kritikus helyzetben van. Ugyanakkor már régóta nem mutatható ki semmiféle közvetlen összefüggés a GDP mértéke és az egészségügy finanszírozására fordított közpénz között. Ez a tendencia pedig omladozó intézményeket, elavult eszközöket és alulfizetett egészségügyi dolgozókat generál, ami közel sem biztosít ideális környezetet a gyógyulni vágyóknak! Amennyiben szolgáltatásfinanszírozói egészségbiztosítást választasz, lehetőséged nyílik prémium környezetben, időpontra érkezve, privát ellátásban részesülve gyógyulni, illetve feltérképezni egészségügyi állapotodat. A vizsgálatokat ebben az esetben a legmodernebb képalkotó-, és egyéb berendezésekkel végzik el!
Hálapénz helyett fix biztosítási díj
Bizonyára te is hallottál már a “magyar orvosbárók” kifejezésről, aminek az index.hu ment utána. “Az orvosbárók közé pár ezer orvos tartozik, az általuk megkeresett hálapénz havonta 1-8 millió forint között van, ami évi 12-100 millió forintos tiszta jövedelmet jelent fejenként.”- vonja le a következtetést az újság. Nagyon fontos lenne leszámolni a hálapénz intézményével! Éppen ezért rendkívül fontos tulajdonsága az egészségbiztosításnak, hogy a kezelő egészségügyi dolgozók nem fogadhatnak el semmilyen formában hálapénzt. Itt egy rendkívül korrekt és tiszta rendszerrel találkozó, ahol a fix biztosítási díjon felül senki zsebébe nem kell “csúsztatni” pénzt, hogy jobban odafigyeljenek rád…

Minél hamarabb kötöd meg az egészségbiztosítást, annál olcsóbb lesz számodra

3x többen betegednek meg Magyarországon daganatban, mint ahágyan szenvednek közlekedési balesetet Magyarországon az elmúlt 15 évben megduplázódott a tízezer lakosra jutó rosszindulatú daganatos megbetegedések száma, ezért körülbelül 300 ezer rákbeteg magyar ember él közöttünk- mondta Dr. Szabó János, a Rákbetegek Országos Szervezetének elnöke- a legfontosabb az egészséges életmód és táplálkozás mellett a rendszeres szűrés, hiszen a betegség korai diagnózisa jelentősen növeli a gyógyulás esélyeit.

Alapvetően 3 fajta egészségbiztosítást különböztetünk meg

Betegségbiztosítás, ami akkor fizet, ha baj van

Ez a fajta betegségbiztosítás, ami abban az esetben fizet a biztosított számára, ha valamilyen súlyos betegség éri. Ilyen esetben rendkívül fontos a kieső jövedelem pótlása, hiszen a lábadozás időszakában nem csak a saját életünket kell fenntartani, de tudnunk kell finanszírozni a kórházi és orvosi költségeket egyaránt.

Ez a biztosítás tökéletesen lehetőséget teremt számunkra arra, hogy akár ebből tudjuk finanszírozni a magánorvosi ellátásunkat. A szerződésben foglaltak alapján jelentős összegű szolgáltatásra válunk jogosulttá egészségi problémák esetén.

5 000-25 000 forint napi térítést kaphatsz 4 napot elérő kórházi tartózkodás esetén naponta

Emelkedő összegű térítés a műtét súlyossági fokától függően 25 000-500 000 forint között

Támogatás a műtét utáni rehabilitációhoz. Összege a napi térítés 7x, 14x, vagy 28x-a

35 kritikus betegségre nyújt biztosítási védelmet, mint például a by-pass műtét vagy az Alzheimer-kór

Bármely ok folytán bekövetkezett 70%-os össz-szervezeti egészségkárosodás esetén akár 2 500 000 forint támogatás

Kiterjedésétől és súlyosságától függően 25%-200% közötti kifizetés, akár több millió forintig terjedően

A felsorolásban az átlagos egészségbiztosítás paramétereit írtuk le. Nem minősül ajánlattételnek, személyre szabott ajánlatért vegyed fel velünk a kapcsolatot!

Nézzük meg, hogy mennyibe kerül egy ilyen egészségbiztosítás havi szinten, ha Optimum csomagot választunk!

$
 • 20 évesnek 6 010 forint / hó 25%
 • 30 évesnek 6 902 forint / hó 50%
 • 40 évesnek 8 317 forint / hó 75%
 • 50 évesnek 10 694 forint / hó 100%

A jövőben felértékelődik a privát egészségügy szerepe

Egészségbiztosítás, ami a megelőzésre fekteti a hangsúlyt

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás lényege a prevenció. A szerződés keretein belül lehetőséget “vásárolsz” magadnak arra, hogy 1-2 évente az előírt szűrési vizsgálatokra elmenj, ahol modern felszereléssel, prémium környezetben végzik el rajtad a vizsgálatokat. Amennyiben a szűrés alkalmával valamilyen betegséget talál az orvos, azonnal tovább irányít téged a szükséges szakorvoshoz, megszervezik az ellátásodat. Dr. Szabó János (Rákbetegek Országos Szervezetének elnöke) hangsúlyozza, hogy a rendszeres szűrés a leghatékonyabb fegyverünk a rák ellen. A korai diagnózis jelentősen növeli a gyógyulás esélyeit!
Alap-laborvizsgálatok

Vércukor,koleszterin,triglicerid, teljes vizeletvizsgálat,széklet immun vérteszt, vérvizsgálat …stb

Alap diagnosztikai vizsgálatok

EKG, ABPM,Holter (24 órás EKG), csontsűrűség meghatározása sarokcsont ultrahanggal..stb

Egynapos sebészet

A felvételtől számított 24 órán belül a beteg a saját lábán hagyja el a kórház területét

Fejlett diagnosztika

Biopszia, MRI, CT, CARDIO-CT, EMG, Spirometria, gasztroszkópia, aspirációs citológia…stb

Betegszállítás

A biztosított lakhelye és az ellátás helye között mentőautóval történő szállítása. Éves keret 150 000 forint

Alap Szűrővizsgálat

Nyugalmi EKG, vércukor és koleszterinszint mérése stix-szel, hasi és kismedencei ultrahangos vizsgálat

Emelt Szűrővizsgálat

Szemészeti vizsgálat, vérkép, összkoleszterin, májfunkció, kétirányú mellkas-röntgen…stb

Szív- és érrendszeri felmérés

Felmért rizikófaktorok alapján annak a valószínűségnek a meghatározása, hogy 10 éven belül esemény történik

A felsorolásban az átlagos egészségbiztosítás paramétereit írtuk le. Nem minősül ajánlattételnek, személyre szabott ajánlatért vegyed fel velünk a kapcsolatot!

Nézzük meg, hogy mennyibe kerül egy ilyen egészségbiztosítás havi szinten, ha Optimum csomagot választunk!

$
 • 20 évesnek 6 623 forint / hó 25%
 • 30 évesnek 7 872 forint / hó 50%
 • 40 évesnek 9 511 forint / hó 75%
 • 50 évesnek 11 943 forint / hó 100%

Prevenció feladata: csökkenteni a jövőbeni betegségek kockázatát

Biztosítás, ami a kritikus betegségekre szól

A kritikus betegségekre specializálódott biztosítás professzionális megoldást kínál a legsúlyosabb, ugyanakkor leggyakoribb betegségek kezelésére. A biztosító vállalja, hogy felkutatja a világ legjobb specialistáit, második orvosi véleményt adva és javaslatot kapsz az orvosi kezelésre is. A biztosítás tartalmazza a külföldi kezelés megszervezését és finanszírozását is egyaránt. Ráadásul +1 fő kísérő részére is kiterjednek a költségek finanszírozása.
A második orvosi szakvéleményre küldött diagnózisok 34%-a bizonyil tévesnek. A felülvizsgált esetek 68%-ában szükség van a kezelés módosítására. Best Doctors

2012-es felmérése az USA-ban

L

Rákos megbetegedések kezelése

L

Élő donoros szerv- és szövetátültetés

L

Szívkoszorúér áthidaló (by-pass) műtét

L

Agyi és koponyaűri idegsebészeti beavatkozások

L

Gerincoszlop jóindulatú daganatainak műtéti eltávolítása

L

Szívbillentyűzet csere és korrekciója

A felsorolásban az átlagos egészségbiztosítás paramétereit írtuk le. Nem minősül ajánlattételnek, személyre szabott ajánlatért vegyed fel velünk a kapcsolatot!

Nézzük meg, hogy mennyibe kerül egy ilyen egészségbiztosítás havi szinten!

$
 • 20 évesnek 5 314 forint / hó 25%
 • 30 évesnek 5 512 forint / hó 50%
 • 40 évesnek 5 831 forint / hó 75%
 • 50 évesnek 6 408 forint / hó 100%

Kiemelt színvonalú orvosi ellátás

Modern diagnosztikai felszerelés

Hálapénz helyett fix biztosítási díj

Jelen weboldal teljes tartalma és az innen elérhető valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű és nem teljeskörű, szövege a közzététel napján hatályos jogszabályokon és egyéb tájékoztatásokon alapul, nem minősül biztosítási termék vagy pénzügyi szolgáltatás kiválasztására irányuló, illetve jogi- vagy adótanácsadásnak, sem egyoldalú kötelezettségvállalásnak (ajánlattételnek). Kérjük, hogy a termékek vagy szolgáltatások összehasonlítása és kiválasztása során, továbbá a szerződéskötésre irányuló dokumentumok aláírását megelőzően körültekintően tájékozódjon a választott termék vagy szolgáltatás aktuális, részletes feltételeit illetően. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő, illetve az esetleges jövőbeli jogszabályi- illetve üzleti környezetben bekövetkező változásokért való felelősséget a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárjuk.
Facebook