Közösségi tudás


Elhivatottak vagyunk 

Az IFL csapata elkötelezte magát a közösségi konverzión alapuló ingyenes pénzügyi tudás terjesztése és fejlesztése mellett.

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a leendő és meglévő ügyfeleink az alapvető kérdéseikre azonnal, tanácsadás mentesen kapjanak megfelelő választ.

Ez pontosan úgy működik, mint az orvoslás. Az ember nem műti meg magát, de a műtét előtt (talán még az orvos kiválasztása előtt is) megpróbál az interneten minél több információhoz jutni. Mi ennek a szellemnek az éllovasai szeretnénk lenni a következő években. 

 

Közösség kovácsolás, rajongók, követők gyűjtése

Érdemes követni a Facebook oldalunkat illetve a blog oldalunkat, hiszen folyamatosan töltjük fel a legfrissebb információkat hiteles forrásokból. Mindezt egyszerűen, könnyen fogyaszthatóan és értelmező stílusban. 

Ezen a ponton rendkívül fontos a közösség szerepe, hiszen míg az IFL véges számú emberhez tudja eljuttatni az információt, addig a követők megosztásai lehetővé teszik a az exponenciálisan növekvő megosztási számot. A cél pedig egyértelműen az, hogy minél több embert rendelkezzen a megfelelő és hiteles információkkal, mielőtt döntene.

 

Ma lehet, hogy szükséges az információ, de egyszer fontos lesz.

Engedjék meg, hogy az alábbi videóval bemutassuk az e-rögzítés valódi értelmét. A lényeget, hogy hasznos egy olyan kezdeményezés, mint a miénk:

az oldalunkon folyamatosan frissülő és könnyen átlátható pénzügyi információk kerülnek feltöltésre. Lesz mihez nyúlni, ha van kérdés!