Jogvédelem

Nem csak akkor találkozunk joggal, amikor bilincsben visznek el. Hanem akkor is, ha vásárolunk valamit, utaznánk valahova, banki ügyet intézünk vagy éppen a szomszédaidainkal kerülünk vitába. A jog az élet minden területét átszövi.

A mindennapi életben sokszor kerülünk önhibánkon kívül vitás helyzetekbe. A vitás kérdések egy része nekünk, míg egy másik része általunk másoknak akaratlanul okozott károkra vezethető vissza. A károkat a törvény értelmében a felelős félnek meg kell térítenie.

A kártérítési összeg a tárgyakban okozott rongáláson túl az esetleges személyi sérülések, és az azokból eredő kereset- és bevételkiesés után járó kárpótlást is tartalmazza, így elérhetitöbb millió forintos nagyságrendet is.

A jogvédelem- és magánemberi felelősségbiztosítás az alábbi területekkel összefüggő, jogilag vitás kérdések, helyzetek esetén nyújt Önnek biztonságot oly módon, hogy a biztosítási összeg erejéig a felmerülő költségeket is megtéríti.

Munkajogi védelem: a munkáltatóval történő jogviták

Gépjármű jogvédelem: gépjármű magáncélú használatával összefüggő jogi vitás kérdések

Szociális és TB jogvédelem: állami intézményekkel szembeni jogérvényesítés esetei

Kártérítési jogvédelem: károkozással, vagy kár elszenvedésével kapcsolatos jogviták

Szerződéses jogvédelem: szerződésekből eredő vitás kérdések

Ingatlan jogvédelem: ingatlannal kapcsolatos jogviták

Okiratszerkesztés jogvédelme: az okiratszerkesztéssel kapcsolatos jogi procedúrák esetei szövegezés, ügyvédi ellenjegyzés, jogi tanácsadás, az okirat benyújtása a megfelelő hivatalba

Magánemberi felelősség: a másoknak magánemberként okozott vagyoni és személyi sérüléssel járó károk megtérítésének esetei

 

A jogvédelmi területek egyesével is kiválaszthatóak és maximum 50% kedvezmény érvényesíthető!

Példa:

Az ügyfél: egy vállalkozó, akit mint magánember nem érdekel a munkáltatói, valamint a gépjármű jogvédelem (mert céges autót használ).

 

Ami érdekli: szerződéses, kártérítési és ingatlan jogvédelem à tehát 3 területet választ az ügyfél a jogvédelmi biztosítások közül, és a szerződés tartalmazza a magánemberi felelősségbiztosítást.

 

Szeretné, hogy a családja is védve legyen. A felesége lesz a 2. biztosított, és van 2 tinédzser gyermeke. Ők automatikusan bekerülnek a szerződésbe.


Az ügyfél és családja, azaz +3 fő családtag napi 50 Ft-ért a következő szolgáltatásokat kapja:

•a jogvédelmi biztosításban 3 szolgáltatási területre max. 3 000 000 Ft/kár, max. 6 000 000 Ft/év biztosítási összegre biztosítva van

és

•a magánemberi felelősségbiztosításban max. 10 000 000 Ft/kár, max. 20 000 000 Ft/év biztosítási összegre biztosítva van.
Példa 2

Az ügyfél: középkorú, egyedülálló, alkalmazottként dolgozik, mint területi képviselő, a saját autóját használja a munkájára.

 

Ami érdekli: teljes körű védelmet szeretne, ezért mind a 6 területet választja a jogvédelmi biztosítások közül, és a szerződés tartalmazza a magánemberi felelősségbiztosítást.


Példa 3

Az ügyfél: Középkorú pár, alkalmazottként dolgoznak.

Ami érdekli őket: 

teljes körű védelmet szeretnének, ezért mind a 6 területet választják a jogvédelmi biztosítások közül, és a szerződés tartalmazza a magánemberi felelősségbiztosítást.


 

Jogvédelem

Segítünk megtalálni a piac legjobb ajánlatát

Melyik Jogvédelmi területekre szeretné magát védeni? *:

Van 25 éven aluli gyermeke, aki még nem rendelkezik saját jövedelemmel és szeretné ingyen elhelyezni a programban? *:

Egyedül szeretne szerepelni a jogvédelmi programban vagy pedig évi 2-5 ezer forintért cserébe még valakit belerakna? *:

Hogyan szeretne fizettni? *:

Milyen díjfizetési gyakoriságot szeretne? *:Név *:
Lakhely *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!