Gyerekprogram

Azt mondják, hogy a gyerek megszületését követően az egyetlen célja a szülőnek, hogy felnevelje a lehető legjobb körülmények között a gyermekét! Sajnos a mai pénzalapú világban pénz nélkül nagyon nehéz mindezt a megfelelő színvonalon megtenni. Kimutatták statisztikusok, hogy azok a gyerekek arányaikban sokkal sikeresebbek, akiket a szüleik anyagilag is tudtak támogatni (lakás autó, felsőoktatás), mint akiknek saját erejükből kellett boldogulni.


Bizonyára már mindenki tisztában van a saját felelősségével, és szeretne valamit tenni, valamit lépni a jövőre nézve. Ez általában lehetőség függő. Van lehetősége megtakarítani?

Viszont azok sem mindig járnak jobban, akik megtakarítanak, mivel megtakarítás és megtakarítás között is van egy nagyon jelentős különbség. A mostani piacon megtalálható gyermekprogramok 80%-ába befizetett pénz nem fog  megtérülni. Persze ezt a tényt a pénzintézetek annyira ügyesen rejtik el, hogy pénzügyi végzettség, naprakész szakmai tapasztalat nélkül lehetetlen jól dönteni.


A cél

Az első lépés meghatározni a célt, amiért hajlandóak vagyunk gyűjtögetni. Mit akarunk később ezzel a pénzzel kezdeni?

  • Autó?
  • Lakás?
  • Felsőoktatás?
  • Pénz?
  • Esküvő?
  • Albérlet?

A kapacitás

A cél önmagában nem elég. Át kell gondolni, hogy jelen helyzetben és belátható időn belül (2 éven belül) milyen rendszerességgel mekkora összeget tudunk félretenni. Tovább nem érdemes gondolni, mivel a jövőt igazából senki nem tudja, a nem várt eseményekre nem lehet igazán felkészülni. Általában agyermekprogramoknál van lehetőség a díjon változtatni (csökkenteni, növelni) 2 év után.

Az időtáv és rugalmasság

Át kell gondolnunk, hogy hány évig szeretnénk gyűjteni! A szerződés a gyermek 18 éves korában járjon le? Legyen lehetőség folyamatosan kivenni belőle pénzt ( például a szemeszterek finanszírozása)? Lehessen tovább fizetni?

Legyen ennél is rugalmasabb, szükség esetén bármikor hozzá lehessen férni? Lehessen bármikor hozzátenni?

Gyermekprogram esetében abban is kell gondolkodni, hogy milyen legyen a felhasználhatósága. Meg kelljen indokolni, hogy mire költjük el vagy szabadon bármire lehessen felhasználni?

Ezeken kívül még rengeteg további kérdés merülhet fel a megfelelő gyermekprogram kiválasztása előtt! Amennyiben kitölti a adatlapot, úgy ingyenesen segítünk eligazodni a piacon és megtalálni a legjobb megoldást az Ön számára!

Gyerekprogram

Segítünk megtalálni a piac legjobb ajánlatát

Hogy hívják a gyermekét, gyermekeit? *:
Hány éves(ek)? *:
Van Start számlájuk? *:

Eddig hol gyűjtött a gyereknek? *:
Kockázatos vagy garantált lehetőséget keres? *:


Fontosnak tartja, hogy különfle bónuszokat kapjon a befizetett pénzéhez? *:

Mire szeretne gyűjteni? *:

Mennyire fontos a rugalmasabb futamidő? *:

Mennyire fontos szüneteltetési lehetőség? *:

Mennyire fontos az adómentesség? *:

Mennyire fontos a szabadon felhasználhatóság? *:

Mennyire fontos az eseti befizetési lehetőség? *:

Havonta mekkora összeget tenne félre? *:

Melyik városban lakik? *:
Az Ön neve *:
E-mail *:
Telefonszám *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!